Rezervace

blog Levné ubytování Poděbrady? To je Karlík!

Levné ubytování Poděbrady? To je Karlík!
13.9.2016

Ať už chcete navštívit Poděbrady v rámci své dovolené nebo jedete do tohoto lázeňského města pracovně, levné ubytování se vždy hodí. A pokud si zakládáte na čistotě a příjemné atmosféře, je pro vás ubytování Karlík tou pravou volbou.

Levné ubytování v Poděbradech nejen pro rodiny s dětmi

Pár minut od centra města leží penzion Karlík, který pohodlně v několika pokojích ubytuje až 10 osob. Jedná se o rodinný domek se zahradou, parkováním, na každém patře s vlastním sociálním zázemí a prostornou společnou kuchyní a jídelnou.

Toto levné ubytování v Poděbradech je ideálním řešením pro rodiny s dětmi - děti si mohou hrát na oplocené zahradě a jistě je zabaví i malá zoo domácích zvířat. Navíc je v Poděbradech spousta míst, která stojí za navštívení. Podívejte se na naše tipy. Ušetřené peníze, které byste jinak utratili za dražší ubytování, můžete tak využít na zábavu či dobrou večeři v některé blízké restauraci.

Proč přijet k nám?

  • Velmi příznivá cena
  • Kapacita až 10 osob
  • Útulné a čisté prostředí
  • Vlastní zahrada
  • Milý a osobní přístup majitelů

Příjemné ubytování pro zaměstnance a lázeňské hosty

Realizuje vaše firma v Poděbradech zakázku? Potřebujete vyjet do Poděbrad na několik dní za prací? Neváhejte nás kontaktovat a ověřit si u Karlíka volné termíny.

Bydlí u nás také lázeňští hosté, kteří hledají útulné ubytování za výhodnou cenu a na léčebné procedury docházejí do 15 minut vzdálených lázní.

Cena již od 225 Kč za osobu a noc

U Karlíka se ubytujete levně – již od 225 Kč za osobu a noc. Za tuto výhodnou cenu získáte pohodlné a čisté zázemí, komfortní vybavení a možnost využít přilehlou zahradu pro odpočinek.

Hledáte více soukromí? Vyzkoušejte apartmán Karlík!

V Poděbradech se nachází ubytování Karlík, pod kterým se ukrývá jak výše uvedený a cenově velmi příznivý penzion, tak také apartmán po 4 osoby, který vám po celou dobu pobytu zajistí klid a soukromí.

Máte otázky? Chcete si rezervovat termín? Neváhejte nás kontaktovat!