Rezervace

blog Poděbrady a okolí – zajímavosti a památky

Poděbrady a okolí – zajímavosti a památky
30.4.2019

Všechny zajímavosti a památky v Poděbradech a okolí stojí za návštěvu

Pokud nejste místní, určitě vám nebude stačit jenom jeden den, abyste navštívili v Poděbradech a okolí všechny zajímavosti a památky. To však není vůbec neřešitelný problém, ubytujte se u Karlíka.

Na výběr máte ze dvou možností ubytování – penzion nebo apartmán. U obojího dostanete příjemné ubytování za dobrou cenu.

Tipy na zajímavosti a památky v okolí Poděbrad

Možností je spousta, níže vám přinášíme pár tipů, kam se vydat v Poděbradech a okolí. Sbalte svou drahou polovičku, rodinu nebo kamarády a vyrazte za poznáním do jednoho z nejkrásnějších míst v republice.

Hrad a zámek Staré hrady

Pokud zavítáte do Poděbrad a okolí, rozhodně nemůžete vynechat Staré hrady. Zde si na své přijdou jak děti, tak i dospělí. Navíc se zde pořádá spousta různých soutěží a akcí.

Ekocentrum Huslík

Především s dětmi pak můžete vyrazit se podívat do záchranné stanice pro zraněná zvířátka. V Ekocentru Huslík se můžete podívat, jak se o ně starají a také jak se jim vede v době rekonvalescence. Zároveň tady pořádají během roku spoustu přednášek nebo akcí.

Jezero Poděbrady

Už jenom pár dní zbývá do otevření letošní koupací sezóny na Jezeru Poděbrady. Špatné kvality vody se bát nemusíte, protože je pravidelně sledována Krajskou hygienickou stanicí. A pokud se vám nechce do plavek, kolem jezera je krásná procházka.

Chci více tipů na výlety

Máte nějaké otázky ohledně ubytování v Poděbradech, nebo se u nás chcete přímo ubytovat? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vás u nás přivítáme.