Rezervace

blog Poděbrady a ubytování pro rodiny s dětmi

Poděbrady a ubytování pro rodiny s dětmi
1.6.2017

Plánujete dovolenou a hledáte ubytování pro rodiny s dětmi? Poznejte krásu Poděbrad a okolí a vydejte se s rodinou do lázeňského města, které nabízí zábavu i odpočinek pro všechny. Příjemné ubytování s veškerým vybavením pro malé návštěvníky zajistí komfortní zázemí po celou dobu vaší dovolené. 

Apartmán pro rodinu s dětmi

Dovolená, kde se budete cítit jako doma – to je apartmán Karlík. Jedná se o vybavený byt v klidné čtvrti Poděbrad, kde se pohodlně ubytují až 4 dospělí hosté. Pro malé návštěvníky máme připravenou cestovní postýlku, jídelní židličku a samozřejmě i hračky. S rodinou a dětmi zde budete mít soukromí a perfektní zázemí, odkud můžete vyrážet na výlety do okolí.

Ubytování v penzionu pro početnou rodinu

Máte velkou rodinu? Nebo plánujete, že pojedete na dovolenou ještě s jednou rodinou? V tom případě doporučujeme zvolit penzion Karlík, ve kterém se ubytuje až 10 osob. I zde nejmenším hostům rádi zapůjčíme dětské cestovní postýlky, jídelní židličky a hračky.

Penzion nabízí příjemné ubytování s vlastní uzavřenou zahradou, kde si mohou vaše děti bezstarostně hrát. Ve druhé části zahrady je malá zoo, ve které si mohou nejmenší hosté pohladit morče nebo králíčka.

Poděbrady s dětmi – pohodová dovolená pro malé i velké

Poděbrady jsou známé především díky lázeňství. Město a okolí však nabízí mnoho dalších krásných míst a aktivit. Navštivte nedaleké Mirakulum, zoo Chleby, ekocentrum Huslík nebo se vydejte na výlet vyhlídkovým vláčkem. Podívejte se na další místa, která stojí za to v Poděbradech s dětmi navštívit.

Máte otázky? Chcete rezervovat termín? Neváhejte nás kontaktovat! Těšíme se na vás!