Rezervace

blog Ubytování v Poděbradech podle vašeho gusta!

Ubytování v Poděbradech podle vašeho gusta!
18.12.2016

Česká republika je plná krásných míst. Jedním z nich je i polabská nížina v okolí Poděbrad, která je známá nádhernou přírodou a samotné město samozřejmě i lázeňstvím. Pokud přemýšlíte o dovolené, víkendu či lázeňském pobytu v Poděbradech, bude se vám jistě hodit tip na pěkné ubytování.

Ubytování Poděbrady a okolí

Samotné Poděbrady jsou známé především svými lázněmi a jedinečnou kolonádou, která se nachází v centru města. V okolí leží krásná pískovcová jezera, lužní lesy a cyklostezka, která navazuje přímo na penzion. O zábavu se dále postará nedaleké Mirakulum, výlet parníkem či nedaleká zoologická zahrada.

To však není vše! Podívejte se na další tipy, kam v Poděbradech a okolí vyrazit.

Ubytování Karlík

A nyní již slibovaný tip na ubytování v Poděbradech. Ať už míříte na dovolenou či služební cestu, ubytování Karlík se pro vás jistě stane příjemným zázemím. Můžete využít apartmán, který nabízí soukromí a komfortní vybavení. Druhou variantou je penzion se zahradou v jižní části města.

Co na vás čeká?

  • Příjemné a čisté zázemí
  • Čisto a pohodlí
  • Dobrá cena
  • Milý a osobní přístup

Rezervujte si termín již nyní!

Poděbrady jsou krásné a lákají návštěvníky nejen z celé České republiky. Proto pokud již znáte termín, kdy byste chtěli do tohoto lázeňského města zavítat, rezervujte si ubytování již nyní! Připravíme skvělé zázemí nejen pro velké, ale malé návštěvníky, pro které zajistíme dětské postýlky, židličky a další vybavení. Po předchozí domluvě jsou u nás vítáni také čtyřnozí domácí mazlíčci.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat