Rezervace

blog Dovolená v Čechách? Navštivte Poděbrady a okolí

Dovolená v Čechách? Navštivte Poděbrady a okolí
25.4.2018

Hledáte dovolenou v Čechách, kde by bylo od každého trošku? Možnost pěší turistiky i jízdy na kole? Sportovní vyžití i pořádná dávka relaxace? Se zábavou pro děti, v centru města, ale zase ne tolik, abyste měli dostatek klidu?V tom případě nemáte malé nároky – a to je dobře! Máme pro vás tip na dovolenou, která toto všechno splňuje – navštivte Poděbrady.

Lázně Poděbrady – dovolená pro všechny

Máte Poděbrady spojené pouze s lázněmi? Ano, právě ty patří mezi nejznámější lákadla, kterých je však daleko víc. Okolo Poděbrad je síť cyklostezek a tras určených pro bruslaře, krásná pískovcová jezera lákají v letních dnech je koupání, procházky si užijete nejen v centru města po vyhlášené kolonádě, ale i v blízké přírodě.

Děti potěší vyhlídkový vláček, výletní parník, zábavný park Mirakulum nebo zoo Chleby. Ti, kteří touží po poznání nových zážitcích, by neměli minout návštěvu slavných skláren, hrad a zámek Nové Hrady nebo naučnou stezku podél Labe.

Ve městě i v okolí se nachází mnoho příjemných cukráren a kaváren, kde můžete strávit odpoledne s dobrou kávou a s výhledem do městského parku. A večer? Vyrazte za gurmánským zážitkem do některé ze zdejších restaurací nebo si jen poseďte u půllitru zlatavého moku.

Lázně pro zdraví i odpočinek

Mnoho hostů k nám jezdí za lázeňskými procedurami, protože jak je známo: „Na srdce jsou Poděbrady“. Lázně se tedy zaměřují především na onemocnění srdce, ale pomohou i v oblasti pohybového ústrojí, cukrovky či obezity. V posledních letech je také velký zájem o wellness pobyty, kterými si řada našich hostů zpříjemňuje prodloužený víkend nebo dovolenou.

Ubytování v apartmánu

V Poděbradech se na jednu noc, prodloužený víkend nebo třeba na celý měsíc můžete ubytovat v apartmánu o velikosti 2+kk, který je plně vybaven a zajistí vám po celý váš pobyt skvělé zázemí.

Ubytování v penzionu

Krátkodobé i dlouhodobé ubytování s vlastní zahradou až pro 10 osob nabízí penzion Karlík, který se nachází několik minut od centra. Využijte příjemné a praktické ubytování za dobrou cenu.

 

Pro vaši dovolenou připravíme vše potřebné

Chcete bezpečně uložit kola nebo potřebuje postýlku a židličku pro děti? Je pro vás důležité, abyste si mohli večer přeprat oblečení dětí nebo cyklistický dres z výletu? To vše a ještě více pro vás zajistíme. Neváhejte nás kontaktovat. Ubytování Karlík pro vás připraví čisté, útulné a pohodlné ubytování v Poděbradech, a to za velmi příznivé ceny.