Rezervace

blog Dovolená s dětmi v ČR? Vyrazte do Poděbrad

Dovolená s dětmi v ČR? Vyrazte do Poděbrad
14.6.2018

Nejen děti ocení, že při dovolené s rodiči nemusejí trávit dlouhou dobu v autě nebo v letadle, které mnoho malých cestujících špatně snáší. Tuzemsko však nabízí i další bonusy.

Letní dovolená v ČR má spoustu výhod

Ať už vás na letní dovolené v ČR láká poznávat nová místa, návštěva zákoutí, kde jste byli jako malí nebo se zkrátka držíte hesla „dovolená hezky Česky“, máte stovky, ba dokonce tisíce míst, kam vyrazit. A důvodů, proč si vybrat dovolenou v tuzemsku, je hned několik.

  • Dobrá cena
  • Žádné jazykové bariéry
  • Nepotřebujete pro sebe nebo pro děti řešit cestovní doklady
  • Jste v místě ubytování za chvilku
  • Jistě v Čechách naleznete spoustu míst, která ještě neznáte

Poděbrady - ideální dovolená pro rodiny s dětmi

Ať už jste z kteréhokoliv koutu České republiky, Poděbrady vás mile překvapí. Nejspíš máte Poděbrady zafixované jako tradiční lázeňské město, ale to není vše. Skrze město protéká řeka Labe, okolo které je mnoho upravených cyklostezek.

K navštívení lákají nedaleká pískovcová jezera, která jsou v létě skvělá na koupání.

Děti jistě budou chtít svézt na výletním parníku nebo navštívit zábavní park Mirakulum.. Za deštivého počasí celou rodinu zabaví Vodní svět Kolín nebo Staré hrady, které mají program speciálně upravený pro nejmenší návštěvníky.

 

Kde najít vhodné ubytování se zázemím pro děti?

V Poděbradech nabízí Karlík dva typy ubytování. Prvním je apartmán nedaleko centra, druhým je u dětí velmi oblíbený penzion. A proč je tak oblíbený? Nejen, že je velmi prostorný, ale má také vlastní zahradu s pískovištěm a skluzavkou. A to není vše - v zadní části zahrady zaujme děti i malá zoo, kde si mohou pohladit králíčka nebo třeba morčátko.

Tak už víte, kam na letní dovolenou?

Lákají vás Poděbrady? Neváhejte nás kontaktovat, nebo si rovnou rezervujte termín ubytování. Letní dovolenou si u nás užijí děti i dospělí.

Těšíme se na vás!
Andrea a Marek