Rezervace

blog Při pobytu v Poděbradech nezapomeňte na wellness

Při pobytu v Poděbradech nezapomeňte na wellness
16.10.2018

Když se řekne Poděbrady, každý si s nimi spojí lázně, a především pak wellness pobyt. A s ním už jdou ruku v ruce i myšlenky na relaxaci a klid. Tohle všechno musí mít rád snad úplně každý. Přijeďte si i vy odpočinout k nám do Poděbrad!

Pobyt v Poděbradech u nás, wellness v lázních

Rádi byste si dopřáli lázeňské procedury, avšak ubytovávání přímo v lázních se vám zdá příliš drahé? Klidně přijeďte k nám! Nabízíme cenově výhodnější ubytování, ovšem nikoliv na úkor kvality. Můžeme vás ubytovat apartmánu nebo v penzionu, záleží na vás, co si vyberete. Wellness pobyt v Poděbradech si užijete i tak.

Wellness pobyt v Poděbradech může být podle vašich představ

Obzvláště pokud máte rádi soukromí, doporučujeme ubytování v našem apartmánu, který se nachází v 1. patře bytového domu. Budete mít svůj klid, a přitom jste v lázeňském centru pěšky asi za 10 minut. Kvůli nám o wellness pobyt v Poděbradech ochuzeni rozhodně nebudete.

Wellness si lze v Poděbradech objednat i bez ubytování. Takže vyhlášené koupele v přírodní minerální vodě Poděbradce, masáže, zábaly a další úkony si můžete užít a pak se krásnou příjemnou procházkou vydat zpátky k nám.

Chcete wellness pobyt v Poděbradech?

Pokud máte nějaké dotazy ohledně wellness pobytu v Poděbradech, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poradíme. Samozřejmě se u nás můžete ubytovat i jen tak. Poděbrady a jejich okolí jsou ideálním místem například pro prodloužený víkend nebo dovolenou s dětmi.