Rezervace

blog Příjemné ubytování v penzionu ve středních Čechách

Příjemné ubytování v penzionu ve středních Čechách
5.2.2018

Poznejte krásy Středočeského kraje a vydejte se na dovolenou nebo prodloužený víkend do penzionu Karlík, který sídlí v Poděbradech. Právě toto lázeňské místo je strategickým výchozím bodem pro mnoho výletů a zážitků. Střední Čechy vás okouzlí nejen polabskou přírodou, ale také bohatou historií a desítkami míst pro váš odpočinek.

Ubytování u Karlíka se vám bude líbit

Penzion Karlík pohodlně ubytuje 10 osob ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích. Jedná se o velký rodinný dům, který zajišťuje nejen příjemné zázemí v interiéru, ale také velkou zahradu pro vaši rekreaci. Parkování je možné před domem i za plotem za zahradě. Díky svému umístění na oblíbené cyklostezce se penzion stává ideálním místem pro výlety do okolí.

Ideální pro dovolenou i pracovní cestu

Hledáte-li levné ubytování v Poděbradech, jste tu správně. Za rozumný poplatek získáte komfortní zázemí pro svoji dovolenou i pracovní cestu. Penzion Karlík zajišťuje také dlouhodobé ubytování. Neváhejte nám napsat nebo zavolat, kdy byste k nám chtěli přijet a rádi vám termín rezervujeme.

Penzion ve středních Čechách

Střední Čechy zaujímají velké území naší republiky. Díky ubytování v Poděbradech můžete pohodlně procestovat celou východní část Středočeského kraje. Okolí penzionu láká k výletům na kole a okolní cyklostezky jsou příjemným způsobem, jak prozkoumat přírodu a památky v okolí Labe.

Hledáte více soukromí?

V tom případě vás jistě zaujme apartmán Karlík v Poděbradech. Jedná se o byt 2+kk, který se nachází 10 minut od lázeňské kolonády. Útulný apartmán poskytne přístřeší a útulné zázemí až pro 4 osoby.

Rezervujte si termín již nyní

Poděbrady jsou krásné a navštěvované celoročně – v letních měsících bývá větší zájem o turistiku, v zimě Karlík zajišťuje ubytování lázeňským hostům. Rezervujte si termín a vydejte se k nám i vy.