Rezervace

blog Poděbrady – ubytování v soukromí

Poděbrady – ubytování v soukromí
5.10.2017

Máte dost anonymních hotelů a neosobních pokojů? Hledáte během svého pobytu osobní přístup a zároveň soukromí? Tak právě vám bude příjemně v penzionu či v útulném apartmánu Karlík. Obě místa zajišťují pohodlné ubytování v soukromí nedaleko centra Poděbrad. 

Ubytování Karlík je v Poděbradech dobrou volbou

Máte-li rádi ubytování v soukromí, budete u Karlíka v Poděbradech opravdu spokojeni. Vybrat si můžete buď soukromý apartmán v podobě bytu o velikosti 2+kk, ve kterém se pohodlně ubytují až 4 osoby. Druhou možností je pobyt v penzionu, který se nachází v rodinném domku se zahradou a zajišťuje ve čtyřech pokojích zázemí a pohodlné ubytování až pro 10 osob.

4 důvody, proč se vám bude u Karlíka líbit

  • Pohodlí – Nejste odkázání na jeden pokoj jako v hotelu, ale máte větší prostor, který oceníte především při dovolené ve více lidech.
  • Soukromí – Máte pro sebe celou bytovou jednotku s kompletním zázemím, proto se nemusíte u snídaně či večeře setkávat s cizími lidmi, ale pouze s těmi, které máte rádi.
  • Zázemí – U Karlíka se budete cítit jako doma a veškeré vybavení je vám plně k dispozici. Stačí si tedy na dovolenou zabalit pouze osobní nezbytnosti.
  • Vyžití – Poděbrady nabízejí mnoho zábavy a relaxace. Podívejte se na tipy, kam v Poděbradech vyrazit.

Karlík, to je levné ubytování v soukromí

Další nespornou výhodou, kromě výše uvedených, je také příznivá cena. Levné ubytování v soukromí zajišťuje Karlík již od několika stokorun za noc a v případě více hostů v apartmánu se cena ještě snižuje. Můžete si tak užít v Poděbradech prodloužený víkend či celou dovolenou, a při tom nemusíte za ubytování vynaložit z rodinného rozpočtu velké částky.

Neváhejte a rezervujte si pobyt hned teď

Ubytování v soukromí patří u hostů k oblíbeným, a především v sezóně dovolených je o něj vysoký zájem. Pokud plánujete dovolenou do Poděbrad nebo okolí lázeňského města, s rezervací pobytu neváhejte. Pro více informací nás kontaktujte.

Těšíme se na vás!