Rezervace

blog Chcete vyrazit na víkendový pobyt? Zkuste Poděbrady

Chcete vyrazit na víkendový pobyt? Zkuste Poděbrady
10.8.2018

Není to k nám daleko a lázeňské město nabízí tak bohatý program, že vám jeden víkend nebude stačit.

Co se dá dělat o víkendu v Poděbradech?

Možností máte až až a záleží, jak budete chtít víkend strávit. Poděbrady jsou vyhlášené svými lázněmi, proto určitě doporučujeme vyzkoušet nejen o víkendu nějaké příjemné procedury a wellness. Koho lenošení nebaví a má raději aktivní odpočinek, může vyrazit na kole po labské cyklostezce nebo si jít zaplavat do průzračných pískovcových jezer. Pro milovníky procházek a turistiky je v okolí celá řada naučných stezek. Mezi oblíbené zážitky patří také vyjížďka parníkem, návštěva nedaleké zoo nebo návštěva místních skláren.

A jak to udělat s jídlem? Záleží, jestli se svíčkovou, nebo se zelím. To už narážíme na slavný český film Slavnosti sněženek. Která kombinace je ke kanci lepší, to se můžete na vlastní chuťové buňky přesvědčit v restauraci Hájenka Kersko, ve které panuje nostalgie Hrabalových knih.

V Poděbradech však o gurmánské zážitky není nouze – stačí si vybrat od skvělých cukráren a kaváren, přes tradiční oplatky až po celou řadu vyhlášených hospůdek a restaurací.

Kam vyrazit v Poděbradech?

Co ušetříte na ubytování, můžete investovat do zážitků

Kdo nechce hlídat finance a hledá komfort hotelu, bude pro něho ideální ubytování přímo v samotných lázních, ve kterých bude mít veškerý hotelový komfort a o pár kroků dál i vyhledávané procedury.

Pokud vás však láká lázeňské město nejen kvůli vyhlášeným lázním, ale také krásné okolní přírodě, volnočasovým aktivitám a vyhlášeným restauracím, určitě oceníte ubytování v soukromí, které je cenově velmi výhodné. A co s penězi ušetřenými za ubytování? Možností je mnoho – můžete si dopřát více lázeňské péče, více zážitků nebo i více oblíbených lázeňských oplatek. Je to jen na vás.

Chci ubytování v soukromí

Víkendové i dlouhodobé pobyty u Karlíka

Karlík nabízí v Poděbradech ubytování v penzionu a apartmánu. Obě možnosti jsou velmi vyhledávaným pobytem nejen pro lázeňské hosty. Nabízíme ubytování v soukromí, s pohodlným komfortem a za skvělé ceny.

Máte otázky? Chcete se dozvědět více? Neváhejte nás kontaktovat.